Background Image

Over Belinda MacDonald

The Australian Chef

Gevestigd in 2004 is Belinda’s Kitchen uitgegroeid van een geliefde winkel aan de Belgische kust tot een ambachtelijke producent van handgemaakte koekjes & granola’s, en ja, ze zijn overheerlijk.
 
In Belinda’s Kitchen wordt er enkel gewerkt met pure kwaliteitsvolle ingrediënten.  Belinda’s recepten zijn ontwikkeld met nadruk op gezondheid.  De suikers en vetten worden verminderd, er is een duidelijke  voorkeur voor volkorengranen en -zaden en dit alles in nauwe samenwerking met voedingsdeskundigen en diëtisten, kortom bij ons klopt het volledige plaatje.

Kwaliteits ingrediënten

In 2017 werden de eerste producten van Belinda’s Kitchen gelanceerd op de Belgische markt, 5 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt.   Nu al onmisbaar in tal van huishoudens.
 
In maart 2018 lanceerde Belinda’s Kitchen gezonde Volkoren Granola Bites, heel geliefd bij sporters (waaronder Belgische toptalent), en in mei 2018  Volkoren Haverkoekjes,  gezondere en heerlijke koekjes voor bij de koffie .
 
En het gaat snel: in oktober 2018 volgden Belinda’s Kitchen Volkoren Speltkoekjes, zowel met speculaas als volledig suikervrije met amandelen en citroen of met vanille en pecan.  Een topper bij diabetespatiënten.

Belinda's Homemade Cookies

Januari 2019:  De vraag groeit naar persoonlijkheid: Belinda’s Kitchen maakt vanaf nu ook handgemaakte op maat gemaakte koekjes voor speciale gelegenheden: communies, geboortes, evenementen,…Voor bedrijven worden exclusieve koekjes met eigen logo ontworpen.
 
 


"We hope you enjoy eating it, as much as we have loved making it"
Belinda MacDonald   |   Chef & Creator Belinda’s Kitchen

image

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer