Background Image

Over Belinda MacDonald

Gediplomeerde chef

Belinda is opgegroeid in Australië, een land waar de aandacht op gezond voedsel en bijbehorende levensstijl een erg belangrijke rol spelen in het dagelijkse leven. Granola's en tal van gezonde snacks zijn er dan ook reeds lang dagelijkse kost bij de mensen thuis, maar ook en vooral binnen de schoolmuren, een gegeven waar zij zich volledig in kan vinden.

Niet alleen is ze er zelf mee groot geworden, het werd ook echt een deel van haarzelf, een passie en een voortdurende zoektocht naar gezondere en steeds betere eetgewoontes.

Samenwerken met een Diëtiste

Nu woont ze al meer dan 15 jaar in België, is hier getrouwd en moeder van 2 tieners. Ook aan hen en aan iedereen hier wil ze haar liefde voor gezond en energievol voedsel meegeven.

Als gediplomeerd chef en met reeds heel wat ervaring in deze specifieke voedingsbranche in Australië en Europa weet ze maar al te goed dat dit enkel kan dankzij een doorgedreven wetenschappelijke benadering en teamwork met de juiste personen, vandaar onze intense samenwerking met onze gedreven diëtiste, Els Dejonghe.

Gezondere eetgewoontes

Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: 5 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola's, een primeur op de Belgische markt.

In maart 2018 lanceerden we onze gezonde Volkoren Granola Bites, en in mei 2018 onze Volkoren Haverkoekjes.
In oktober 2018 volgden onze Volkoren Speltkoekjes, zowel speculaas als suikervrije volkoren speltkoekjes
 


"We hope you enjoy eating it, as much as we have loved making it"
Belinda MacDonald   |   Chef & Creator Belinda’s Kitchen

image

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer