Background Image

Inspired by Belinda's Kitchen

Hoe hou je je bloedsuikerspiegel stabiel ?
Hoe hou je je bloedsuikerspiegel stabiel ?

We horen de laatste tijd veel over snelle suikers, trage suikers, een stabiele suikerspiegel, maar wat betekend dit allemaal en waarom is het zo belangrijk voor onze gezondheid?

Bloedsuikerspiegel is een maat voor de hoeveelheid suiker in ons bloed. De bloedsuikerspiegel schommelt overdag, en hangt af van wat wij eten en hoeveel we bewegen. Het is van groot belang voor onze gezondheid om je bloedsuikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden , namelijk om pieken en dalen te vermijden. Door veel voorbereide voeding en voeding vol met geraffineerde suiker( snelle suikers) te eten gaat je bloedsuikerspiegel snel pieken. Als de suikers in ons bloed pieken, maakt ons lichaam een hoge productie van insuline aan en extra lichaamsvet, iets wat niemand wil. Maar nog belangrijker, deze suikerpieken zijn zeer slecht voor onze nieren, hart en zenuwen, en kan ook leiden tot suikerziekte.

Wij hebben een heel nauwe samenwerking met een diëtiste om onze granola’s zo gezond mogelijk te maken, laag in vet, laag in suiker en hoog in vezels. Deze samenwerking levert prachtige resultateen op, vooral dan in onze nutritionele topper, Belinda’s Kitchen Healthy Freak Granola. Deze granola eten met wat bessen en magere yoghurt heeft geen invloed op je bloedsuiker wat wil zeggen, geen pieken of dalen in je bloedsuikerspiegel!

Belinda's Kitchen Granola kopen onlineimage

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer