Background Image

Inspired by Belinda's Kitchen

Chia Pudding met Granola, Kokos en Citroengras
Chia Pudding met Granola, Kokos en Citroengras

Ingrediënten:
2 tassen kokosmelk
6 eetlepels chiazaden
citroengras gepletterd
1 theelepel kokosbloemsuiker
1 vanillestokje
40 gram Belinda's Kitchen Healthy Freak Granola (Granola kopen online)
1/2 mango in fijne blokjes gesneden

Neem een afsluitbare pot en giet de kokosmelk erin. Voeg de chiazaden en kokosbloemsuiker erbij en goed mengen. Neem een scherp mes en maak enkele sneetjes in de lengte van het citroengras. Neem nu het vanillestokje, snij doormidden in de lengte en haal de zaadjes eruit. Voeg het citroengras, vanillestokje en vanillezaadjes bij de kokosmelk. Sluit de pot af met een deksel en goed schudden. Laat ten minstens 5 uren opstijven in de koelkast.

Haal de kokosmelk mengsel uit de koelkast, verwijder het citroengras het vanilestokje. Doe de deksel weer op en goed schudden. Giet in een kom en roer er de blokjes mango door. Werk af met Belinda’s Kitchen Healthy Freak Granolaimage

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer