Background Image

Inspired by Belinda's Kitchen

Wat is bewust snacken?
Wat is bewust snacken?

Bewust zijn in zowel snackkeuze als in het moment van het nuttigen zelf , kortom er bewust meer van genieten. Hoe vaak heb je al niet iets opgegeten terwijl je bezig bent met iets totaal anders zodat je het niets eens hebt geproeft? Door effectief tijd te nemen om te genieten van je snack zal je er sowieso minder van nodig hebben om voldaan te zijn.

Plannen helpt ook, heel anders dan zo maar om het even wat om het even wanneer iets tot je te nemen. Om dit te vermijiden, is het alitjd een goed idee om je snacks bewust te plannen. Maak een bewust gezonde keus en neem het mee voor in de auto, op kantoor of na een sportmoment.

Onze nieuw Granola Bites zijn de ideale gezonde meeneemsnack. Wij hebben onze granola precies daarvoor omgetoverd in een gezonde koekjesvorm.

Belinda’’s Kitchen Granola Bites bevatten dan ook heel veel vezels , en met een lichte zoete toets is het de ideale snack, lekker en gezond!

Belinda's Kitchen kopen online in webshopimage

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer