Background Image

Inspired by Belinda's Kitchen

Gezond eten tijdens de Corona Crisis
Gezond eten tijdens de Corona Crisis

Dat wij nu in moeilijke tijden zitten is een feit maar wij moeten allemaal proberen er het beste van te maken. Probeer elke dag toch een wandeling te maken, met social distancing natuurlijk. Zoek op  YouTube of andere media sport om thuis actief te blijven , of misschien heeft u wel tijd om een nieuwe hobby te vinden.
 
Ik maak elke dag een verse groentesoep om te zorgen dat mijn hele gezin een goede portie vitaminen binnen krijgt. Om de groetensoep wat op te pimpen, voeg ik een lepel van Belinda’s Kitchen Granola bovenop. Alle granola’s van Belinda’s Kitchen zijn laag in suikers, dus uiterst geschikt om uw soep of slaatje een gezonde toets te geven . Hieronder een gemakkelijk en snel recept om elke dag af te wisselen met andere groenten en granola’s.
 
Ingrediënten:
500g groenten in stukken gesneden (vers of dieprvries)
1 blokje vetarm kippenboullion in 1 liter water mixen
2 ajuinen in stukjes gesneden
1 teentje knoflook gepletterd
Theelepel olijfolie
 
Methode
In een kookpot stoof de ajuin en knoflook aan in de olijfolie op een laag vuurtje. De ajuin en knoflook mogen niet kleuren. Voeg de groenten toe en laat efkes aanstoven.
Voeg de boullion toe en laat 20 minuten op een zacht vuur pruttelen tot alle mooi gaar is.
Neem de soep van het vuur en mix met een stafmixer. Kruid af met wat peper en wat extra zout indien nodig.
 
Om te serveren giet de soep in kommen en op het laatste minuut bestrooi Belinda’s Kitchen Granola erop.
 
Eet smakelijk!
 image

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer