Background Image

Inspired by Belinda's Kitchen

Zo val je gemakkelijk af met dit ontbijt!
Zo val je gemakkelijk af met dit ontbijt!

Ik heb deze tip jaren geleden gekregen van een personal trainer. Als je een paar kilo’s wil verliezen vervang je het gewone ontbijt met dit eenvoudige recept.
Dit recept staat voor één portie maar je kan gerust een grotere hoeveelheid maken en in de koelkast bewaren om telkens elke ochtend weer op te warmen.
Ingrediënten:
Appelmoes
2 stoofappels
Snuifje kaneel
½ tas water
Granola van Belinda’s Kitchen
40g van je favoriete granola. Kies uit:
Belinda's Kitchen Seriously Nutty Granola
Belinda's Kitchen Healthy Freak Granola
Belinda's Kitchen Veenbessen Kokos Granola
Belinda's Kitchen Abrikozen Rozijnen Granola
Belinda's Kitchen Divine Chocolate
 
Methode
Snij de appels in stukken, voeg  kaneel en water toe. Dek af met plastiekfolie en plaats in de microgolf voor 3 minuten. Je kan ook alles aan het  koken zetten in een pan met deksel.
Eens de appels zacht zijn, pletter  ze met een vork en doe ze  in een ontibijtkom. Werk af met 40g van Belinda’s Kitchen Granola
 
 image

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer