Background Image

Inspired by Belinda's Kitchen

Persbericht
Persbericht

Toen Belinda MacDonald 15 jaar geleden voor de liefde Australië inruilde voor België, waren er toch een paar zaken die ze miste. Zon. Ruimte. De laid back attitude. En Granola.
“Als ik in de winkels de etiketten van de granola las, viel me op hoeveel suikers en vetten daarin zaten. Dat kon en moest anders en beter, wist ik”.
Toen ze zich helemaal thuis voelde, de twee zonen wat groter waren en ze het Nederlands onder de knie had bereidde ze haar eigen granola. Zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen, laag in suikers en vetten omdat ze samen werkte met een diëtiste is haar granola geen suiker- of caloriebom zoals vele.
Ondertussen heeft ze haar assortiment ook uitgebreid met haverkoekjes en zit ze barstens vol plannen voor nieuwe producten. Omdat gezond eten voor haar geen hype is, maar een evidentie. En omdat ze bewijst dat je niet op smaak hoeft in te boeten.
 
Belinda MacDonald, chef & creator Belinda’s Kitchen
www.belindaskitchen.be
facebook: @belindaskitchenbelgie
 image

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer