Background Image

Inspired by Belinda's Kitchen

Wist je dat havervlokken één van de gezondste granensoort zijn?
Wist je dat havervlokken één van de gezondste granensoort zijn?

Iedereen weet dat granola een gezonde keus is voor het ontbijt ’s morgens, tenmiste als die granola laag is in vet en suiker, maar wat zijn nu eigenlijk de echte voordelen?

Granola is een bron van granen, en dan vooral van havervlokken. Granen zijn complexe koolhydraten, een basisvoeding, en een heel belangrijk onderdeel van een gezond ontbijt. In onze granola komen de havervlokken voor in zijn zuivere, natuurlijke vorm.

Havervlokken zijn een natuurlijke glutenvrije graansoort en een superbron van vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat havervlokken heel wat gunstige effecten hebben op onze gezondheid. Havervlokken helpen met gewichtsverlies en verlagen de bloeddruk wat het risico op hart- en vaartziektes heel erg doet dalen. Ze zijn tevens een krachtige bron van antioxidanten, inclusief avenanthramides, wat opnieuw helpt de bloeddruk te verlagen en een hele waslijst van andere voordelen met zich meebrengt.

Havervlokken zijn daarenboven ook een bron van oplosbare vezel, namelijk beta-glucan. Wetenschappelijk bewezen verlaagt beta-glucan zowel de cholesterolgehalte in ons bloed, zo helpen vezels dus ook tegen hart-en-vaatziekten, en boven op ook tegen darmkanker.

Kortom, ’s morgens een kom Belinda’s Kitchen Granola smaakt niet enkel lekker maar is ook echt wel goed voor je lichaam.

Belinda's Kitchen Granola online kopen in webshopWat is bewust snacken?
Wat is bewust snacken?

Bewust zijn in zowel snackkeuze als in het moment van het nuttigen zelf , kortom er bewust meer van genieten. Hoe vaak heb je al niet iets opgegeten terwijl je bezig bent met iets totaal anders zodat je het niets eens hebt geproeft? Door effectief tijd te nemen om te genieten van je snack zal je er sowieso minder van nodig hebben om voldaan te zijn.

Plannen helpt ook, heel anders dan zo maar om het even wat om het even wanneer iets tot je te nemen. Om dit te vermijiden, is het alitjd een goed idee om je snacks bewust te plannen. Maak een bewust gezonde keus en neem het mee voor in de auto, op kantoor of na een sportmoment.

Onze nieuw Granola Bites zijn de ideale gezonde meeneemsnack. Wij hebben onze granola precies daarvoor omgetoverd in een gezonde koekjesvorm.

Belinda’’s Kitchen Granola Bites bevatten dan ook heel veel vezels , en met een lichte zoete toets is het de ideale snack, lekker en gezond!

Belinda's Kitchen kopen online in webshopMango & sinaasappel smoothie bowl met granola
Mango & sinaasappel smoothie bowl met granola

Ingrediënten:
100g diepvries mango
100ml vers geperst sinaasappelsap
50g yoghurt
40g Belinda's Kitchen Healthy Freak Granola (Granola online kopen in webshop)

Meng de mango, sinaasappelsap & yoghurt in de blender en mixen, giet het in jouw lievelings ontbijt bol en strooi de heerlijke Belinda's Kitchen Healthy Freak Granola eroverheen.image

“Het was een lang en boeiend proces maar na heel wat testen, proeven, analyses, voedingswaarden berekeningen, en opnieuw uitproberen, lanceerden we op 1 maart 2017 onze eerste producten: ”

4 wetenschappelijk geteste en uitgebalanceerde supergezonde granola’s, een primeur op de Belgische markt. Het onthaal was overweldigend, de interesse enorm, de voldoening voor ons harde werk navenant.

Lees meer